tajnywspółpracownik Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Mój tajny współpracownik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Napisz gdzie dostałeś taką tylną oponę do niej ?Wiem,że z fabryki wyjeżdżała na dużym balonie,ale na Twojej feldze nie jest fabryczna.Kolega ma taką TW i chce ją posadzić na taką gumę jak Ty masz Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajnywspółpracownik Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Na takich oponkach kupiłem ją. Wydaje mi się że to są orginalne opony. Moto jest z 2008 roku i prawdopodobnie z USA, a przebieg (jeżeli prawdziwy) 2500 mil. Takiego typu opon chyba jednak nie ma w sprzedaży u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi