damikss Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 (edytowane) Witam motocyklistów i motocyklistki.Do zaoferowania mam moją kochana Sukę, SUZUKI INTRUDER VL800 wersja amerykańska Boulevard c50Motocykl sprowadzony z USA w 2009.Wyprodukowany w 2008.Jestem jego 1 właścicielem w kraju.W moich rękach od listopada2009 roku.Oryginalny przebieg 10000 tys. mil.Z USA przywieziony z przebiegiem 2 tys.milLicznik w milach i w kmCóż można o tym motocyklu napisać? Jeśli już tu trafiłeś/aś to wiesz, że Volusia 800 prowadzi się znakomicie w zakrętach , nie ma wad jak jego konkurenci drag star 1100.(padające sprzęgło rozrusznika)Jest niebywale wygodny dla kierowcy i pasażera.Po trasie 500 km nie czuje się zmęczenia i bólu pleców.Spalanie jako, że to maszynka na wtrysku od 4 do max 5.5 litra ale to już w dwie osoby i motocykl w pełni załadowany.Suczka garażowana i dopieszczona lepiej niż własna żona i nie marudziJJestem pasjonatem motocykli a nie handlarzem. Tydzień temu zakupiony nowiutki akumulator Varta mgm rok gwarancji,(oryginalny amerykański po 5 latach odmówił już posługi) Wymieniony olej w kardanie ,sprawdzone luzy zaworowe, płyn hamulcowy, olej motul, filtr oleju, płyn w chłodnicyMotocykl w pełni ubrany-Szyba przednia-Gmole-Pas na zbiornik-Oparcie pasażera i bagażnik-Piórnik-Sakwy-KitaJ) Motocykl ma normalne ślady użytkowania. Czasem trafi się jakąś rysa. Ideały są tylko w salonie i u handlarzy. Wady?Ma i wadyZdaniem mojej 2 połówki jest za wolny w porównaniu do r6Brakuje 6 bieguSporo elementów z tworzywa.Zbyt wygodny i chce się ciągłe jeździć.Hamulce mogły by być mocniejsze.Wzbudza powszechne zainteresowanie gapiów a akurat nie lubię jak ktoś obcy dotyka mojej suczkiJ Na zdjęciu są założone lusterka z vz 800(lepsza widoczność) ale oczywiście oryginalne zostaną założone. Jest to maszynka ciężka 260 kg ale jeśli masz przynajmniej 165 to powinieneś dąć rade . Suczka praktycznie bez obsługowa. Wał kardana , luzy zaworowe ustawiane na śrubki. Ubezpieczenie ważne do listopad 2015Przegląd do marca 2015 Jest to motocykl dla ludzi lubiących spokojna ,wygodna ,naprawdę ekonomiczną jazdę . Wszystko pracuje tak jak powinno. Zapytacie skoro jestem ta zadowolony dlaczego sprzedaje ?Cóż odpowiedz prosta budowa domu.Cena podlega rozsądnej negocjacji. 21900 zł Lokalizacja Żory woj .Sląskie Zdjecia https://imageshack.com/a/sIaq/1 jak cos to pisac na [email protected] Edytowane 21 Maja 2014 przez damikss Cytuj Gilera Eaglet, HondA Cbr 125,Piaggio 125,Kawasaki EN 500,Honda Deauville 650,Kawasaki El 250,Suzuki VL 800, Yamaha FZ 6 S2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damikss Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Nowa cena 20900 zł Cytuj Gilera Eaglet, HondA Cbr 125,Piaggio 125,Kawasaki EN 500,Honda Deauville 650,Kawasaki El 250,Suzuki VL 800, Yamaha FZ 6 S2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damikss Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) Cena podlega negocjacji wiec jeśli ktoś jest poważnie zainteresowany ,proszę dawać propozycje. Edytowane 31 Maja 2014 przez damikss Cytuj Gilera Eaglet, HondA Cbr 125,Piaggio 125,Kawasaki EN 500,Honda Deauville 650,Kawasaki El 250,Suzuki VL 800, Yamaha FZ 6 S2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damikss Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Nowa cena 20500zł do uzgodnienia Cytuj Gilera Eaglet, HondA Cbr 125,Piaggio 125,Kawasaki EN 500,Honda Deauville 650,Kawasaki El 250,Suzuki VL 800, Yamaha FZ 6 S2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damikss Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Oferta przed zimowaniem 19500zł Cytuj Gilera Eaglet, HondA Cbr 125,Piaggio 125,Kawasaki EN 500,Honda Deauville 650,Kawasaki El 250,Suzuki VL 800, Yamaha FZ 6 S2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi