Crovcia Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Siemano wszystkim , mam pytanie jak nazywa się ta część bo nie mogę nigdzie jej wyszukać a widze żę u mnie kwalifikuje się do wymiany : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 pytasz o szpilke koła czy piaste ? Proponuje forum atvpolska.pl tam znajdziesz wszystkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hondacr1252001 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 piasta lewego koła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 kurde troche zle zaznaczylem chodzi mi to co trzyma piaste i jest przykrecone na tych dwóch sróbkach ( góran i dolna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 (edytowane) Nie mam pojęcia o co pytasz bo patrze i nie widze tam czesci,którą sie wymienia po "jakimś czasie"Zapewne masz luzy na wahaczu i wystarczy kupić zestaw naprawczy albo samemu dotoczyć. Edytowane 17 Maja 2014 przez C z e j e n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 hm no to sam nie wiem już... na dzien dzisiejszy wszystko jest do jazdy tylko mysle ze w przyszlosci trzeba bedzie to wymienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 to się nazywa zwrotnicapóki nie pęknie to ten element jest wieczny, wymienia się tylko tuleje i łożysko Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi