Skocz do zawartości

CHETNIE DOLACZE DO WYJAZDU NA CHO

Gość jarmmor
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

CHETNIE SIE PRZYLACZE DO WYJAZDU NA CHORWACJE W TERMINIE od 23,08.2004 do 14 dni , moje moto to honda rebel 250 , szukam ekipy która wybiera sie w ten rejon, ewentualnie kogoś kto przyłączy sie do mnie, chce wykonać to małym kosztem tzn. nocleg raczej pod namiotem, przejazd raczej z umiarkowaną predkością (niestety maszyna nie pozwala na zabujcze predkości), pojade z kim kolwiek, obojetnie na jakim sprzecie

Zamiast siedzieć przed komputerem w poszukiwaniu ludzi do ktorych można sie dołączyć... wsiadaj na motor i jedź... Ja własnie wrocilem z Chorwacji... w sumie blisko 7 tyś km. Pewnie że w grupie raźniej... ale nie ma to jak niezalezność... jedziesz tak jak chcesz, stajesz tam gdzie chcesz.. na nikogo nie czekasz nikogo nie gonisz... Niezależność równiez ma swoje plusy !

http://xt600.e9.pl/modules.php?name=copper...bnails&album=23 - chorwacja z przed tygodnia

pozdrawiam i powodzenia!

Witam

Mam pytanie Do Xtomka, wybieram sie do Cro, w sierpniu na hondzie Transalp, i mam parę pytań:

1. jaka jest sytuacja ze stacjami benzynowymi (mój bak to 15 litrów także okolo 300km)??

2. jaka jest droga na zakrętach, tzn czy jest jakis piach na co zwracać uwagę??

3. czy mozesz mi polecic jakies miejsce do pobytu lub zwiedzania oprócz tych szablonowych np. wjazd na jakąś fajna góre itp.??

4. moze przez swoje doświadczenie masz pare jeszcze rad dla mnie??

Dzięki z góry za odpowiedź.

Pozdrawiam Fazi

wybieram sie do chorwacji, bylem tam juz na motorku i wiem co i jak, ale pasuje mi jak najwczesniejszy termin, jazda przez wegry, i jak najnizsze ceny, najnizsze tzn naprawde bardzo niskie, mam znajomych w bialym monastyrze, i tam zapewnione niemal darmowe spanie oraz b.tania rakije, dla mnie tania podróż to mniej wiecej max150euro za 10dni, sparta na maxa ale tylko takie cos sie dobrze wspomina, http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...ight=vesparider przeczytaj jak bylo i podejmij decyzje, odezwij sie jak najszybciej teraz mam 250ccm ukryte pod siedzeniem hondy helix

już mi sie podoba, ja wybieram sie 21.8.2004 , jest jeszcze kolega który sie jeszcze waha, ale jade na bank jak najbardziej pasują mi warónki (czasem bede musiał odpuścic z powodu panny) macie mojego maila i tel. podajcie mi swojego to sie dogadamy co i jak, też jade 250 cm3 na HONDA REBEL rok.86 , trasa taka sama, niemoge przesunąć terminu bo inaczej nie dostane urlopu (mam wakacje ale niestety "arbeit maht frei")

e-mail : [email protected] , 0695 500 488

czesc, wiec tak- nie moge sie z toba umówic bo tez mam klopot z terminami, i nie jestem pewien czy nie bede musiał jechać juz w tym tygodniu bo potem prawdopodobnie musze byc w polsce, jeśli uda mi sie jakoś przeorganizować wszystko to jak najbardziej chciałbym sie wybrać z Wami, juz kombinuje jak pozmieniac pewne terminy, ale nie moge nic obiecac. teraz nastepna sprawa, mianowicie predkość. ja moge jechać max115 a jak pojade nie sam to ok110max a najlepiej pasuje mi okolica 100kmh, czy tam troche ponad. trasa to najpierw wegry potem chorwacja, powrót slowenią, i austria, lub odwrotnie. czas do 2tygodni, z tym ze nie wiem wlasnie kiedy ja te dwa tygodnie bede mial. jutro sie odezwe kiedy mam czas- pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
wiec tak.niestety termin po 20tym odpada dla mnie. jade jutro tj. piątek 13 hihihi, i dla jaj wyjade też kolo 13. najpierw na węgry a potem sie zobaczy gdzie do chorwacji, koncepcji całościowej jeszcze nie posiadam. do zobaczenia

Jesli jechales Helixem, to moze zainteresuje Ciebie opis wyjazdu 7 skuterow do Chorwacji: http://www.burgmania.net/index.php?go=ch1