zielinos12345 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Witam, Kupiłem ostatnio enduro: KLR 600 1984rok. Z tego co wiem co poprzedni wlasciciel wymieniał silnik, teraz doczytałem się, że byly mocniejsze wersje i słabsze. Z papierów wynika ze mam 27km lecz nie wiem czy nie siedzi ten mocniejszy silnik. Jak moge to sprawdzic? Mam jeszcze problem z rozrusznikiem. Na pusto (wykręcony) kręci bez problemu, lecz gdy włoże to tak jakby byl za słaby akumulator. Rozebrałem rozrusznik wygląda ok, szczotki dobre, łożysko dobre. Może ktoś mi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykkyre Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Witam! Też posiadam klr 600 ogólnie te motocykle wychodziły blokowane do 27 km umnie w papierach też pisze że mam 27 km po odblokowaniu ma około 42 km a sprawdzić możesz łatwo po prostu czy ci się wkręca na max. obroty :cool: . A co do rozrusznika może być słaby aku spróbuj na lepszym a czy przy kręceni rozrusznikiem nic ci nie szczela albo nie przeskakuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi