Serdelektv Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Witam :)Chciałbym prosić o pomoc :) Opisze problem(y) ;d Mam motor Chopper Kingway Łoś 50 :)Problem jest taki że motor nie dostaje paliwa gdy przeciągam rączkę ;/ a jak poprawnie założę linkę do gaźnika to nie czuję żadnego oporu na rączce (czyli linka jest źle naciągnięta chyba ;/) A drugi jest taki że nie działają krótkie światła (długie działaja) i licznik ;/Nie wiem jak to naprawić ale męczę się z tym pare dni ;/ I czy powinienem wymienic filtr powietrza bo mam zepsuty? i czy to przez to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekV Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 oddaj to do mechanika bo zepsujesz.żarówka do wymiany - tego raczej nie zepsujesz :)pewnie zadasz pytanie czemu do wymiany skoro drogowe świecą, a no dla tego że taka żarówka ma 2 żarniki i jeden z nich się przepalił i dla tego nie ma świateł mijania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpotas Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Ewntualnie rozpiely sie kable w puszce za lampa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekV Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 chodzi ci o kostkę do żarówki? nie wiem jak to jest u skośnookich ale w moto zawsze widziałem normalną kostkę i na 99% nie może sie sama rozpiąć bo przy wymianie trzeba sporo siły żeby zdjąć ją z żarówki.Kostka w instalacji też powinna mieć zabezpieczenia więc marne szanse na samoistne rozłączenie tym bardziej że taka kostka zasila też inne rzeczy nie tylko żarówę...swoją drogą te chińskie sprzęty na zapałki i zszywki pozbijane więc wszystko jest możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpotas Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Nie tam jest taka kwadratowa puszka ktora sama sie otwiera a w srodku to juz istny sajgon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi