bonzoo Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Witam.Jeździłem przez cały tydzień moją honda cbr 125 na gaźniku bez żadnego problemu.Paliła na dotyk bez zawahania.Dzisiaj rano przychodzę do garazu a cbr jak zwykle odpalila od pierwszego. Po kilku sekundach zgasła... i później po kilku męczarniach załapała i znowu zgasła... Kręciłem rozrusznikiem az akumulator się rozładował...Zostawiłem moto i akumulator do podładowania. Wrócilem za kilka godzin i znowu to samo odpalil od pierwszego i po chwili zgas. Po kilku próbach odpalenia STRZELILA z wydechu.Przerazilem sie i zostawilem to w spokoju. Odkręcilem świece to jest cała sucha. Kablami cbrke podłaczylem do auta... to rozrusznik krecil na maxa.Proszę o POMOC !! :// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Witam.Jeździłem przez cały tydzień moją honda cbr 125 na gaźniku bez żadnego problemu.Paliła na dotyk bez zawahania.Dzisiaj rano przychodzę do garazu a cbr jak zwykle odpalila od pierwszego. Po kilku sekundach zgasła... i później po kilku męczarniach załapała i znowu zgasła... Kręciłem rozrusznikiem az akumulator się rozładował...Zostawiłem moto i akumulator do podładowania. Wrócilem za kilka godzin i znowu to samo odpalil od pierwszego i po chwili zgas. Po kilku próbach odpalenia STRZELILA z wydechu.Przerazilem sie i zostawilem to w spokoju. Odkręcilem świece to jest cała sucha. Kablami cbrke podłaczylem do auta... to rozrusznik krecil na maxa. Proszę o POMOC !! :// W takim razie gaźnik na stół,a najlepiej do serwisu w myjkę ultradźwiękową Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi