Gość Anonymous Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 jak dysponujesz taką kwotą to bez sensu kupować 125, zaraz będziesz chciał ją zmienić, a jak będziesz jechał w traskę to taki moto z bagażami i pasażerem to nie za bardzo....po zrobieniu prawka kupiłam 450 i jakoś nie mam problemu, że jest za mocna lub coś w tym stylu wg mnie jest akurat..do nauki jak najbardziej.. a jak ostatnio na zlot się załadowałam w 2 kurfy to też normalnie jechała a nie jak krowa......- także spokojnie np Kawę GPZ 500S właśnie jakąś powyżej 94-95 r( w sumie też o niej myślałam, ale akurat hondzia mi się okazyjnie trafiła ), stylowo będzie Ci odpowiadać a pod względem mocy też jak najbardziej - nie za mało i nie za dużo.... :) koledzy dobrze radzą... :mrgreen: p.s. Dud a tak poza tym to Ty kiedyś pisałałeś ,że jesteś sporym facetem , także tym bardziej..500 obowiązkowo myślę... :buttrock: p.s.2.swoją drogą lepsza skłonność do kupowania zbyt małego motocykla, bo z tego tragedii na pewno nie będzie - najwyżej szybko moto zmienisz - niż mania wielkości i od razu 1000 na dzień dobry !!!bo kto nie potrafi?!!!ja nie potrafię?!!! haya busę poproszę bo właśnie prawko odebrałam!!!! :buttrock: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Szukaj GPZety bo to zajebiste moto i na pewno będziesz zadowolony i za szybko nie będziesz chciał zmieniać. A we włoskie motocykle za 10 tysięcy bym się nie pakował bo będą już wiekowe i majątek wydasz na części. Powodzenia w szuakniu.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 nie polecam 125, jezeli chcesz jezdzic a nie czasami sie przejechac to ten moto nie wytrzyma, mialem dwie nsrki i obie padly, w tym jedna byla po remoncie udokumentowanym jak ja kupywalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek085 Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Ja obecnie mam kawasaki ex 250 .Ma niezłe osiągi , jest ekonomiczny . Nie miałem z nim żadnych problemów . Bardzo dobry dla początkującego .Teraz chcę go sprzedać i kupić coś większego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Honda CB 500 - moim zdaniem najlepsza w klasie 500 lekka zrywna i ekonomiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi