karol1001 Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 widziałem tą ofertę ale 3800 to o jakiś 1000 zł za wysoko ;) dopisane: No sprawe przemyślałem i spróbuje sprzedać moje moto - życzcie mi powodzenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Karol masz racje cena jest duża, ale takiego egzemplarza możesz szukać ze świecą za dnia. Znam się na tym miałem juz kontakt z wieloma DT ale ta jest THE BEST.PS. W jakiej cenie szukasz Dt'tki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 No chyba DTki to w ogóle nie szukam bo nie znajde 80 rejestrowanej na motorower za 2500-2800 zł. Generalnie nastawiam sie na MTXa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Ta za 3800 jest wyj**ana w kosmos ....chyba sie zakochałem w niej wyglad ma fajny i v-max 110 8O Ja taką chce :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi