Gość whitepower123 Opublikowano 27 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2004 Witam uprzejmie mam takie pytanie. Chcialem kupic motor wczesniej jezdzilem na motorynce i skuterze teraz mialem troche przerwy ale prawo jazdy mam i chcialem jakis motor w granicach 5 tys. Ogolnie nie wiem czy mialby jaki typ mialby to byc ale najprawdopodobniej enduro 125 ewentualnie jakis szosowy. MIalbym prosbe moglibyscie mi podac jakies modele warte zawodu ? Prosze bardzo o pomoc, pozdrawiam!marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2004 Za 5 tyś to Spawdzona Yamaha DT 125 I bardziej sportowa aprilia RX 125 czasem z cylindrem 160ccm. Z tym że yamahe wyrwiesz gdzieś 94-96 a aprilke troszke starszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość whitepower123 Opublikowano 27 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2004 zatem mam jeszcze jedno pytanie, gdzie kupic taki motor?ja jestem przykladowo z woj.śląskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2004 http://moto.allegro.pl/showcat.php?id=8660Swiat motocykli, Dizmar i giełda motocyklowa. Tu najszybciej coś znajdzesz i masz największy wybór.A co do enduro 125 to zapomniałem dopisać jeszcze kawasaki kmx 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUFF Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Witam!Jezeli nie jesteś zdecydowany czy chcesz jeździć w lesie czy po drogach, ja wybrałbym czterosuwa. Jeżeli myślisz o jeżdzie w terenie to tylko dwusów (w tej pojemności oczywiście).Na Twoim miejscu nie oglądałbym się na nowe motocykle (Chiny + Korea), ale poszukał używki.Jeżeli wybrałbyś wariant "miasto + ew. czasem teren" to polecam Hondę NX 125. Sam go używam od kilku latek, więc w razie jakichkolwiek pytań wal na prv.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi