dugi30 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Witam jestem tutaj nowy i bardzo potrzebuje pomocy. Od nie dawna jestem w posiadaniu Hondy Clr 125 City Fly. Niestety ma uszkodzony gaźnik a z czesciami do tego moto jest bardzo ciezko. Jest to silnik 4t chłodzony powietrzem. Bardzo prosze o dobór innego gaźnika. Srednica króćca to 22mm. Z góry dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofer Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 A szukałes od xlr 125? To jest ten sam silnik wiec gaznik pewnie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dugi30 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 szukałem i niestety nie ma :/ Myslalem nad gaznikiem dellorto tylko prosze o jakies opinie czy wogole podejdzie taki gaznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofer Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 http://allegro.pl/gaznik-xlr-125-i4117641164.htmlTo coś słabo szukałes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi