chmielu115 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Witam jestem tu nowy ale przejde do tematu potrzebuję pomocy z określeniem rocznika ponieważ zerwała się linka gazu i nie wiem do kturego rocznika szukać linki dodaje zdjęcie . dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 coś około 88 roku Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu115 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) dzięki za zainteresowanie sam nie wiem jakiej linki szukać kupiłem bez papierów a rocznik miał być 92 hmmmmmm i wogule planuje remoncik a trzyma mnie ten rocznik Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez chmielu115 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu115 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Amoże mugłby ktoś podrzucić fotke ja wygląda linka w jego rm 125 z 92 roku a dokładnie obie końcuwki ???Ewentualnie na meila [email protected] Z góry dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu115 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 A może pomoże mi ktoś ustalić rok produkcji po numerze ramy bo nie mogę tego nigdzie znaleźć ? n umer ramy to RF13A-104635 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 kup linkę dla rocznika 88 i tyle, jak nie miałeś nic motane z rollgazem to powinno być ok Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu115 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 no tak już kupilem ale chciałbym jej podarować nowe życie :) i chcę zrobić jej remont i aby uniknoć problemów z nie pasującymi częściami muszę znać konkretny rok produkcji .. jeżeli ktoś wie jak to sprawdzić po numeże ramy proszę o pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi