wojciech21 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 siema,mam problem,jechałem z kolegą za szybko i był ostry zakręt to zredukowałem do 1 biegu przy za dużych obrotach i przy gazowałem za mocno ,aż tył poleciałem bokiem, i teraz czuć brak mocy ledwo się wkręca i słychać stukot lub mielenie w silniku, na postoju zero hałasu ,tylko jak wrzucę biegi i jadę to tak się dzieje ,mogła pójść skrzynia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio50 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Nikt tutaj nie jest czarodziejem, ani wróżbitą. Rozbierz, pooglądaj, jeżeli zauważysz coś niepokojącego opisz, wstaw fotki, wtedy można coś pomóc doradzić, a tak bez oględzin pytanie "czy mogła pójść skrzynia" to można co najwyżej wypić herbatę i z fusów powróżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi