IG?A Opublikowano 26 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2004 To co w tytule... myślę o 600 / 750 i to coś R...Z GÓRY DZIĘKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 kiedyś zamieściłem temat i jak zauważyłem bez odzewu... może jednak któś ma pomyśł... ?? :banghead: Albo sam chce sprzedać.... w tych granicach cenowych.. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 gsxr 750 z 90-92 na upsie i chlodzone olejem :twisted: najlepiej bez plastikow i dupereli by zejsc z wagi :banghead: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2004 no pozadnej cbr-ki to ty nie kupisz za 10. tys ale fzr 600 trafisz z 94 nawet albo jakiegos gsxf z podobnych lat mzoe jakas kawa zzr lub zxr wybor masz spory osobiscie jesli szukasz palstika to radzil bym Yamahe FZR 600 wiadomo co firma to firma :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Yamahe FZR 600 wiadomo co firma to firma hmmm... słyszałem wiele niepochlebnych informacji na temat 5cio zaworowych głowic Yamahy... niewiem ile w tym prawdy... A co powiecie o modelu YZF 750?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2004 hm mam opis FZR 600 i nie wspominaja tu o jakis problemach z glowica zreszta te silniki sa wykozystywane w innych modelach Yamahy to tak jak ja slyszalem o rozpadajacym sie silniku w Yamaha XT 600 a ponoc nikomu to sie jeszcze nie zdazylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Rysiek24 jak możesz to podeślij ten opis... [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2004 mialeg go na dysku ale mi padl jakis czas temu mialem na cd to mi cd gdzies wcielo mam go ciagle w gaziecie jak chcesz to bede pozniej u kolesia i zeskanuje ale te same opisy mozna znalesc na stronach wpisz na wp Yamaha fzr 600 i bedziesz mial praktycznie to samo co ja bym odskanowal pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi