dyzioo Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Szukam kogos kto by przespawal mi bak, chodzi o to iz chce usunac w motorze licznik i przesunac go na kierownice. Oryginalnie mam licznik na baku (pogladowe zdjecie to ten siwy bak). efekt jaki oczekuje to tak jak na zdjeciuwlew paliwa chce troszke obnizyc aby byl plasko tak jak na zdejciu. Jest ktos kto by sie podjal zadania?? Pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c64club Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Dobrych spawaczy ze swojej okolicy znajdziesz na forum CNC.info.pl - tam siedzą magicy z różnych dziedzin, spawający często piękne, precyzyjne rzeczy. To tam się przewija wątek ćwiczenia, polegającego na pospawaniu puszek po napojach. Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez c64club Cytuj www.grzegorski.net - witrualny kącik mojego warsztatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi