sokolskay Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Witam.Jestem szczęśliwym posiadaczem xs750 z 78r. To troche egzotyk i mało kto potrafi mi pomóc przy cieknących kranikach. W żaden sposób nie chce przestać cieknąć wach, która w efekcie zalewa mi silnik i olej do wymiany. Czy drodzy koledzy mają jakiś sposób na naprawę nieszczęsnych kraników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 http://www.larsson.pl/index.php?c=r&no=MzQwMDAwMw==&bid=111791 Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolskay Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Dzieki za pomoc juz zamowilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Jescze zaworki iglicowe do gaźników ;] Chyba że zalewa ci piec przez wąż podciśnienia. Jeśli masz sita na kraniku uszkodzone to załóż filtr paliwa . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolskay Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Jescze zaworki iglicowe do gaźników ;] Chyba że zalewa ci piec przez wąż podciśnienia. Jeśli masz sita na kraniku uszkodzone to załóż filtr paliwa . To mi zagadke zadałeś. W zeszłym sezonie robiłem kapitalke gażników więc tam powinno być ok. Na filtr paliwa jest za ciasno ciężko upchnąć. Zobacze czy po wymianie elementów kranika się zatrzyma cieknąca wacha. Ja jestem laik w tych tematach ale dawałem babcie do fachowców i coś nie dali rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi