przemo79 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Witam jestem posiadaczem yamaha stratoliner xv1900 wczoraj wymieniłem akumulator stary był już za słaby aby naładować.więc kupiłem nowy w louisie.po przykręceniu kabli na wyświetlaczu oprócz wyzerowanej godziny pojawiła sie cyfra 12 wystraszyłem sie ze to jakiś błąd czy coś.ale odpaliłem pochodził troche i wyłączyłem.po chwili postanowilem spróbować ponownie i cyfra 12 znikła.wie ktoś z kolegów Dlaczego ta 12sie wyświetliła i co oznacza??? Za pomoc Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 User manual Cię oswieci . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 nie oswieci :) to typowe dla Yamaszki zachowanie przy zbyt duzym spadku napiecia wyskakuje blad czujnika pozycji walu, masz juz naladowana baterie i blad sie nie powtorzy Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo79 Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Dziękuję już jestem spokojniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.zielin Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Ja miałem podobny problem tylko w xvs 1300, miałem uszkodzony akumulator, wyswietlal mi sie błąd czujnika położenia wału i wsumie jeszcze jakiś niezidentyfikowany błąd. Przygotowywalem sie mentalnie i finansowo na wymianę alternatora ale.okazało sie ze wymiana aku załatwiła sprawę. Wysyłane z mojego HTC Desire HD za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi