PriweR Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 (edytowane) Witam Wszystkich. Los tak chciał że wraz z Moniką podjęliśmy decyzję zawarcia związku małżeńskiego i w związku tym Chciał bym wszystkich serdecznie zaprosić w imieniu moim i mojej narzeczonej na obstawę Ślubu który odbędzie się w Łodzi na bałutach w kościele "Najświętszego Serca Jezusowego i Świętej Marii Małgorzaty Alacoque" przy ulicy Zgierskiej 123 (przy Skarbowej) obok parku Julianowskiego. Zawsze marzyłem o takiej obstawie swojego ślubu i mam nadzieję że mi pomożecie w jego realizacji. Msza odbędzie się o godzinie 16,30 po mszy chcieli byśmy abyście zrobili nam obstawę i odprowadzili Nas pod salę weselną na granicy łodzi i aleksandrowa, dokładnie Niesięcin 28 Hotel Konstancja. Dołączam mapkę trasy którą będziemy jechać Zgóry dziękuje wszystkim za obecność i postaram się o nikim nie zapomnieć %%% :) Edytowane 18 Marca 2014 przez PriweR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Wydawało mi się że znam Łódź, ale jakoś w tej mapce nie mogę się połapać :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PriweR Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Grafik zaznaczył główne drogi a co tam nie pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Messix Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Mapka ok, jak kupie exc 525 do tego czasu to bede bo na FJ troche wstyd bo podniszczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi