JARYCHO Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 W czerwcu br. wybieram się nad Bajkał. Gdyby ktoś jeszcze miałby podobne plany, zapraszam do wspólnego wyjazdu. Szczegóły do uzgodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chester240 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Nigdy w życiu nie pojadę dobrowolnie do moskali. Precz z ruskimi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARYCHO Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Nie wiem po co mnie o tym informujesz. To Twój problem. Myślę, że Rosjanie Twojego pokroju też krzyczą, tyle, że ,,precz z Polakami". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszW Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 A którędy zamierzasz polecieć? Myśmy musieli troszkę zmodyfikować wyjazd przez RUS i czym lecisz. Pytam z ciekawości (nie mam tyle czasu, aby tam polecieć - przynajmniej w tym roku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARYCHO Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 A którędy zamierzasz polecieć? Myśmy musieli troszkę zmodyfikować wyjazd przez RUS i czym lecisz. Pytam z ciekawości (nie mam tyle czasu, aby tam polecieć - przynajmniej w tym roku).Mam dwa warianty trasy, tj. przez Litwę lub przez Białoruś, w kierunku na Moskwę. Ostatecznie zdecyduję gdy bedę wiedział, że nikt do mnie nie dołączy (w drugiej połowie kwietnia, kiedy to będę załatwiał wizy). Powrót planowałem przez Ukrainę, ale nie wiem jak tam się rozwinie sytuacja. Jadę Drag Starem 1100.Rozumiem, że już tam jechałeś. Jeśli tak, to może jest jakaś relacja z wyjazdu. Chętnie się z nią zapoznam. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszW Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Nie, tam jeszcze mnie nie było ale za dwa miechy mieliśmy tamtędy na Kaukaz przez Vładykaukaz/Grozny lecieć i ... tą drogę odpuściliśmy.Poszukaj relacji yeoup tutaj link w j.ang. Gościu był w Mongolii czyli po drodze http://advrider.com/forums/showthread.php?t=901392Jak czasowo chcesz to obrócić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARYCHO Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Nie, tam jeszcze mnie nie było ale za dwa miechy mieliśmy tamtędy na Kaukaz przez Vładykaukaz/Grozny lecieć i ... tą drogę odpuściliśmy.Poszukaj relacji yeoup tutaj link w j.ang. Gościu był w Mongolii czyli po drodze http://advrider.com/forums/showthread.php?t=901392Jak czasowo chcesz to obrócić?Jeśli będę jechać sam, ścigać sie nie zamierzam. Nastawiam się na jakieś pięć tygodni.Nie planuję rozkładu jazdy, zobaczę jak wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszW Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Musisz to potem opisać :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawa 2000 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 (edytowane) poczytaj tu http://www.podrozemacka.pl/ Edytowane 20 Marca 2014 przez kawa 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi