Jaro Jarson Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 2010 F800GS moja niunia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 fajna niunia, GS to GS ;) Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 popieram jaquzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Bardzo fajny sprzęt :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derbixxx Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Fajne zdjęcie z włączonym światłem, kolor światła nie męczy marketowym xenonem. Co to za żarówki? Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jkr Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Fajny sprzęcior. Ostatnio miałem okazję się przejechać nówką na jeździe próbnej na otwarciu sezonu w BMW we Wrocławiu. Tylko silnik mógłby być nieco bardziej elastyczny, bo ciągnie dobrze dopiero na wyższych obrotach. Nie zdążyłem przejechać się na GS1200, a podobno prowadzi się jeszcze lepiej niż F800 GS mimo większej wagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi