krzychu83 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 WitamKtoś z Was używa/używał rękawic Knox Recon?Jak ma się rozmiarówka do rzeczywistości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu83 Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 wiem,wiem, pytanie kierowałem do osób które takowe używały i mają jakiś pogląd na to, jak się układają na ręce (czy wypadają większe czy ciut mniejsze w stosunku do tej rozmiarówki:http://allegro.pl/rekawice-sportowe-knox-recon-sklep-gratisy-i4015108077.html) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu83 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 rozmiarówka jest OK, czyli wg.danych z tabeli wyszło M i faktycznie M jest idealny.Rękawice bardzo dobrze leżą na dłoni, system zapinania BOA ciekawy i prosty w obsłudze.Co do jakości wykonania, jak na razie, nie mam się do czego przyczepić, ale wszystko wyjdzie w czasie jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi