juniorro Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 W tym roku śmigałem po okolicach głównie w obrębie kilkudziesięciu kilometrów, a wczoraj w końcu udało mi się wyrwać gdzieś na poważniejsze tereny. Wpakowaliśmy motocykle do busa i ruszyliśmy na Bytomskie Dolomity. 5 godzin spędziliśmy na podjazdach, skokach i pokonywaniu samych siebie zdobywając kolejne szczyty. Oczywiście nie brakowało przy tym śmiechu u upadków, ale jestem z siebie dumny. Tutaj krótka relacja z tego wypadu. Za tydzień kolejny odcinek. Chcecie by podrzucić??https://www.youtube.com/watch?v=rll4P1wy27E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 dawaj dawaj, niezłe macie tam tereny i dobrze się to ogląda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi