dyda Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 WitamPoszukuję jakiegoś fotografa-amatora z lepszym sprzętem (warunki na targach dość ciemne) do zrobienia galerii z Wrocławskich Targów Motocyklowych dla motocaina.plMoże ktoś z forum się wybiera i będzie robił zdjęcia? jest okazja publikacji i wejściówka free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 No i figa! Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Brak relacji, opowieści... To jak zamykamy? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don Sulco Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) WitamNa targach byłem w niedzielę, oto parę zdjęć mojego autorstwa - trochę mało ale z braku czasu fotografowałem to co wpadło mi w oko Edytowane 23 Marca 2014 przez Don Sulco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi