TomasEr6N Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 ) Nie wiedziaŁem w ktory dzial podpiąc ) chce zakupić felge do Kawy er6n (06r.) i mam możliwosc kupienia felgi nowszej wersji . , oznaczenia na feldze sie zgadziaja prócz "Enkei" u mnie jest Enkei 4 , na tej co chce kupic Enkei 6 , i tu pytanie czy te 4-6 czym to się różni czy to jakiś duperel ? Smile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DK Motocykle Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 coś za mało informacji podajesz, podaj jakieś linki, modele. na pewno się różnią, ale nie mam zielonego o czym teraz piszesz. Enkei to producent tych felg, oznaczenie "4" czy "6" to niekompletne dane, zresztą znając życie to pewnie różnią się technologią materiałów bądź coś w tym stylu. Na stronie producenta znajdziesz pewnie więcej informacji: http://www.enkei.com/ Cytuj Największy w Zielonej Górze Sklep motocyklowy - DK Motocykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glootik Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Rok produkcji. Cytuj ...Gott weiss ich will kein Engel sein... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi