Qóba Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Cześć,w tym roku przymierzam się do zmiany motocykla, więc powoooooli zaczynam proces sprzedaży obecnego - Kawasaki ZXR 400. W związku z tym możliwa zamiana z dopłatą z mojej strony na F4i, 636 lub inną sportową 600tkę, ewentualnie większa pojemność.Motocykl jest z 1991 roku, od 2005 roku u mnie.Przebieg ok. 77 tys. km.Motocykl zaawansowany technicznie:- 65 KM- widelec upside-down- aluminiowy wahacz- z przodu dwie tarcze 310 mm (dwutłoczkowy zacisk)- aluminiowa rama- bardzo głośny wydech VANCE&HINES- tankpad HarrisW chwili obecnej motocykl wymaga dopieszczenia, to znaczy:- uszczelnienia miski olejowej- regulacji gaźników (nierówne obroty na ssaniu)- małych poprawek lakierniczych (ryski - patrz zdjęcia)ZXR daje naprawdę dużo frajdy z jazdy, nie miałem z nim większych problemów.Przez ostatnie dwa lata praktycznie nie jeżdżony. Ostatni serwis robiony u Rosy - przy okazji sprawdzane były luzy na główce ramy i uszczelniacze w lagach - brak zastrzeżeń.Zdjęcia znajdują się tutaj:http://bikepics.com/members/qoba/91zxr400/Filmik:Kompletnie nie spieszy mi się ze sprzedażą, więc ogłoszenie zamieszczam na razie czysto informacyjnie. Finalizację ewentualnej transakcji planuję w okolicach kwietnia, kiedy będzie możliwość wyciągnięcia motocykla z garażu, umycia go itd.Wstępna cena: 3900 złKontakt:tel. 791 859 666lub PWPozdrawiam,Qóba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi