Skocz do zawartości

HARLEY DAVIDSON SPORTSTER

katconcept
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam aktualnie mój jest na sprzedaż 2006 gazior, na razie nie wystawiałem w ogłoszeniach tylko po znajomych poszło

Podoba mi się :)

Kupujesz coś większego?

Edytowane przez cxpeky63

There Are No Rules
XLH883 - XL883R - XL1200R - FXDL - KTM RC8 - XL1200X - FLHRSI&FXDBI

Witam aktualnie mój jest na sprzedaż 2006 gazior, na razie nie wystawiałem w ogłoszeniach tylko po znajomych poszło

ladnie "pyrka" na wolnych, kominy masz z wkladkami czy wybebeszone ?

22- 23s. prawie jakby mial zgasnac a pociagnal

Cos tam masz porobione ??

fajny Roadster'ek

pozdro

25tkdq8.jpg

Silnik originale nie rozbierany w wydechy wstawiłem wkładki filtr to HKS z mojego EVO większa dysza paliwowa bo moto z texasu a tam gorąco i mozolne regulacje gaziora.Spalanie na poziomie 4.2 w trasie do 7 w mieście na dobrym odkrecaniu

Plan był żeby przerobić kompleksowo na 1200 na ten sezon aleee Czasy się zmieniają i ludzie na szczęście tez.Gdybym mieszkał i pracował w dużym mieście na pewno sportster by został do zap..i przeciskania się miedzy samochodami po prostu jakoś skręca i hamuje hahahah.Po zimowych przemyśleniach stwierdziłem ze potrzebuje moto do totalnego wyluzowania a wracając sportsterem jestem nabuzowany adrenalina.Mimo niedużej mocy fajnie się śmiga lekki i poręczny skurczy byk.Wiec padła decyzja musi być coś większego żeby nie ciągnęło mnie do miasta i raczej z szyba bo latam tylko kiedy mam chwile wolnego wiec nie mam szczęścia do pogody hahah