katconcept Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Witam aktualnie mój jest na sprzedaż 2006 gazior, na razie nie wystawiałem w ogłoszeniach tylko po znajomych poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cxpeky63 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) Witam aktualnie mój jest na sprzedaż 2006 gazior, na razie nie wystawiałem w ogłoszeniach tylko po znajomych poszłoPodoba mi się :)Kupujesz coś większego? Edytowane 12 Lutego 2014 przez cxpeky63 Cytuj There Are No RulesXLH883 - XL883R - XL1200R - FXDL - KTM RC8 - XL1200X - FLHRSI&FXDBI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katconcept Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Podoba mi się :)Kupujesz coś większego?tak będzie większy ale tez w wersji solo niestety nie stać mnie na 2 sztuki mimo ze sportster jest miodzio na miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LanyHD Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Witam aktualnie mój jest na sprzedaż 2006 gazior, na razie nie wystawiałem w ogłoszeniach tylko po znajomych poszło ladnie "pyrka" na wolnych, kominy masz z wkladkami czy wybebeszone ?22- 23s. prawie jakby mial zgasnac a pociagnalCos tam masz porobione ??fajny Roadster'ekpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katconcept Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Silnik originale nie rozbierany w wydechy wstawiłem wkładki filtr to HKS z mojego EVO większa dysza paliwowa bo moto z texasu a tam gorąco i mozolne regulacje gaziora.Spalanie na poziomie 4.2 w trasie do 7 w mieście na dobrym odkrecaniu Plan był żeby przerobić kompleksowo na 1200 na ten sezon aleee Czasy się zmieniają i ludzie na szczęście tez.Gdybym mieszkał i pracował w dużym mieście na pewno sportster by został do zap..i przeciskania się miedzy samochodami po prostu jakoś skręca i hamuje hahahah.Po zimowych przemyśleniach stwierdziłem ze potrzebuje moto do totalnego wyluzowania a wracając sportsterem jestem nabuzowany adrenalina.Mimo niedużej mocy fajnie się śmiga lekki i poręczny skurczy byk.Wiec padła decyzja musi być coś większego żeby nie ciągnęło mnie do miasta i raczej z szyba bo latam tylko kiedy mam chwile wolnego wiec nie mam szczęścia do pogody hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi