Crovcia Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Między yz a exc może być ale nie tak bardzo odczuwalna, ja bym się brał właśnie za exc ale napewno nie 300 , 250 lub 200, zawsze można ale pomyśl jaki w tym sens, taki ktm exc 200 okolo 48-52 km myślę że spokojknie wystarczy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 od 4t odrzucają mnie też ceny remontu no to źle myślisz bo wychodzi na jednonajważniejsze żeby nie czekać aż się rozsypie tylko wymieniać to co należy co do typu motocykla to szukaj enduro, zupełnie inny motocykl, całkowicie inaczej się prowadzi, do lasu ważniejsze jest żeby moc szła z dołu a nie z góry, nie wszędzie da się jechać na pełny gwizdek a korzenie wystające z ziemi potrafią zrobić małe kuku jak się przecholuje ;) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi