PRZEM Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 Witam!!! Ludzie problem polega na tym że moja maszyna ma juz troche latek, a ja właśnie przeprowadzałem w niej mały remoncik. Od strony sprzęgła na wale korbowym są podkładki dystansowe i czy ktoś z was wie może gdzie je mozna kupić?? Nigdzie ich nie moge znaleźć :P Aha a może ktoś z was ma ich wymiary??Za wszystkie informacje bede wdzięczny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 23 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2004 Ja szukalem tych podkladek po calej Polsce :mrgreen: Dolaczam sie do prosby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3lement Opublikowano 23 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2004 Najlepiejj pewnie będzie udać się do tokaża..... Pozdrawiam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 23 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2004 Niestety... tokaz nie pomorze... podkladki musza byc zahartowane. Przerabialem to juz z toczeniem. Chyba, ze przetoczyc cos innego, ale wtedy punktowo tez sie moze rozchartowac (tam gdzie noz zapitala) :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEM Opublikowano 23 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2004 ej ludzie podładki może będą jutro !!!! Jak wszystko sie uda to dam wam znać i namiary tego sklepu !!!! aha a jak nie to napiszcie jak poradziliście sobie z proiblemem tych podładek?? Pozdro!! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi