Vidmo Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 Witam wszystkich forumowiczów w moim pierwszym poście. Jestem szczęśliwym posiadaczem [glow=red:a874edd63c]Jawy 50 23p Mustang[/glow:a874edd63c] czasowo wyrejestrowanej z ruchu. Motorek należy do mego taty no ale daje mi go :P i teraz pr0blem rejestracji. Otóż, czy do przeglądu wymagane jest światło stopu i kierunki :?: Bo w Jawce ni ma.... :P A gdybym bez akusia chciał zrobić to bedzie koszmar z napięciem :P . Proszę o ewntualne naprowadzenie mnie czy światło stop i kierunki są wymagane do zaliczenia przeglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 EEE - nie są wymagane. Był temat o tym ostatnio gdzieś - wystarczy poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz-KX80 Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 jężeli motor nie ma oryginalnie kierunków i stopu to nie są wymagane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 23 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2004 Jeżeli są kierunki ale są niesprawne to będzie problem. ALe jak motor niema założonych (nawet jeśli miał fabrycznie) to niebędzie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidmo Opublikowano 23 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2004 Thanks, po 5 minutowej polemice z ojcem, doszliśmy do wyrzej wymienionych wniosków :P :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi