Skocz do zawartości

bałkany w 2014

Robert998
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć! To ja zapytam: Czy może ktoś lub jakaś grupa wybiera się na Bałkany w terminie między 19.06-08.07.2014 na 10-14 dni? Chętnie podłączył bym się pod jaką ekipę, bo samemu mi się raczej nie chce jechać, a tak przynajmniej będzie się z kim piwa napić :biggrin: . A nikt ze znajomych się akurat w tym termienie nie może wybrać.

Generalnie mało już czasu zostało ale mam nadzieję, że może się uda...

Może być namiot i własna kuchnia, mogą być też kwatery. Albo zestaw mieszany, w zależności od potrzeb ;) .

Od tego roku jeżdżę na Hondzie Varadero, na Bałkanach już byłem ale na poprzednim moto w 2012 roku.

Jak coś to info tu na forum lub na maila: [email protected]

Pozdro

Michał

Edytowane przez MLX

Hej

14.06 wyjezdzam na 14-16 dni. Plan PL-transalpina-varna-stambul tu kilka dni aby pozwiedzac i liznac odrobine tubylczego klimatu-grecja meteor i jakis relax nad morzem-ohryd macedonia i zwiedzanie i tu mam w planie dwa wyjscia tj zaleznie od ilosci dni jakie uplyna w gr i tr, albania,montenegro,chorwacja i powrot przez mostar bih lub skopje i powrot przez serbie. Z uwagi iz moi kompani nie moga jechac zdecydowalem ze lece sam ale czytajac stwierdzilem ze pozostawie zaczepny post jak by ktos byl chetny sie dolaczyc lub ewentualnie jakis zapoznawczy browarek wzdluz trasy to zapraszam. Preferuje kontakt na kom 605089233. Udanych wypraw!!!

Ps. Planuje nocleg w kwaterach i hostelach przy przelotowkach korzystam z autostrat. Predkosci zaleznie od drogi ale glownie ok 120 i ok160 na autostradzie.

Wiek 30l

Cześć! To ja zapytam: Czy może ktoś lub jakaś grupa wybiera się na Bałkany w terminie między 19.06-08.07.2014 na 10-14 dni? Chętnie podłączył bym się pod jaką ekipę, bo samemu mi się raczej nie chce jechać, a tak przynajmniej będzie się z kim piwa napić :biggrin: . A nikt ze znajomych się akurat w tym termienie nie może wybrać.

Z żoną lecimy w terminie 19.06 do 5.07 na wycieczkę po Bałkanach. Lecimy przez Rumunię, Bułgarię, Macedonię, Albanię, Czarnogórę Chorwację.

Gość pies.kaflowy

Generalnie mało już czasu zostało ale mam nadzieję, że może się uda...

Może być namiot i własna kuchnia, mogą być też kwatery. Albo zestaw mieszany, w zależności od potrzeb ;) .

Od tego roku jeżdżę na Hondzie Varadero, na Bałkanach już byłem ale na poprzednim moto w 2012 roku.

Jak coś to info tu na forum lub na maila: [email protected]

Pozdro

Michał

Prawdopodobnie 20 czerwca pojedzie z Gdanska Africa Twin ku Balkanom i dalej. Jesli chcesz sie zalapac to moge udostepnic namiary aczkolwiek to tylko poczatek trasy.

Jeslis zainteresowany to PM prosze.

pzdr