niesiob Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 no i się skończyła relacja.... szkoda że autor nie aktualizuje opowieści... :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andryszek Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Spoko, spoko - nic się nie skończyło :)Byłem trochę zajęty organizowaniem pomocy znajomym Ukraińcom - niektórych Wy też poznaliście z mojej opowieści, a niektórych dopiero poznacie. Może nie tak regularnie, ale nadal bedę zamieszczać poszczególne odcinki. Właśnie kilkanaście minut temu wrzuciłem "kolejny dzień" :cool: Cytuj Adam Andryszczykmoja strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Andryszek, a można wiedzieć gdzie żeś wrzucił kolejną część ? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andryszek Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Cały czas uzupełniam CZĘŚĆ TRZECIĄ :biggrin: Cytuj Adam Andryszczykmoja strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andryszek Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Parę kolejnych zdań już na stronie - właśnie dojechaliśmy nad Dniestr :rolleyes: Cytuj Adam Andryszczykmoja strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andryszek Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Ukończona część trzecia jest już na stronie :rolleyes: Cytuj Adam Andryszczykmoja strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niesiob Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Panie Andryszek- to co prawda nie moja sprawa i nie wiem czy mogę się wpierd... w cudze życie, ale z tym coś Pan napisał z tą ostatnią podróżą to zabraniało dość ponuro... Weź pan napisz że to nie prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andryszek Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 6014105567027 Weź pan napisz, że to nieprawda... Nie mam powodu by cokolwiek zmyślać w swoich relacjach. Ale skoro po prawie roku piszę, relacjonuję - to nie jest źle, a będzie jeszcze lepiej ;) Cytuj Adam Andryszczykmoja strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niesiob Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 No to dobrze.. To w takim razie dawaj jak naj szybciej czwartą część!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andryszek Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Właśnie zacząłem część czwartą, ostatnią :rolleyes: Cytuj Adam Andryszczykmoja strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Wypada podziękować więc dziękuję i czekam na nowości. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andryszek Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 No i skończyłem relację. :)Całość TUTAJMiłej lektury ;) Cytuj Adam Andryszczykmoja strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niesiob Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Fantastyczna opowieść rewelacyjnie napisana. Dzięki za relacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bushmaster Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Świetnie się czyta - relacje z Białorusi skonsumowałem w popołudnie. Kiedy następna wyprawa? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andryszek Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 W tym roku w planach jest akcja "Dookoła Bułgarii" :rolleyes: Cytuj Adam Andryszczykmoja strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi