marcinexix Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witam, mam problem z moja aprilia, a mianowicie gdy mam zalozony tlumik to jedzie jakies 50km/h i nie wkreca sie na obroty(dusi sie) , a gdy zdejme tlumik to wkreca sie na obroty jak powinna i jedzie jakies 70-80km/h. Jest jeszcze jedna sprawa gdy tlumik jest zalozony to paliwo z gaznika (cofa) sie do filtra powietrza. Tlumik byl czyszczony benzyna. Co z tym moze byc prosze o porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto Fan Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Moim zdaniem musisz wyregulować gaźnik bo chyba ma za dużą dawkę paliwa :> :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Witam, mam problem z moja aprilia, a mianowicie gdy mam zalozony tlumik to jedzie jakies 50km/h i nie wkreca sie na obroty(dusi sie) , a gdy zdejme tlumik to wkreca sie na obroty jak powinna i jedzie jakies 70-80km/h. Jest jeszcze jedna sprawa gdy tlumik jest zalozony to paliwo z gaznika (cofa) sie do filtra powietrza. Tlumik byl czyszczony benzyna. Co z tym moze byc prosze o poradyKolego...zacznij czytać książki techniczne a nie zdejmujesz tłumik w celach diagnostycznych co przyprawia o śmiech...albo zaprowadź do mechanika po prostu. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrMSC Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Witam, stałem się posiadaczem RS 50 z 2009r. Niestety sprzęt stał 5 lat nie użytkowany, wiec doradźcie mi co przy nim porobić, co jest konieczne wymienić a co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi