Zaratusztra22 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 WitamPróbowałem dziś odpalić yamahe ale usłyszałem w lewej części silnika jak coś się kreci.Zdjąłem lewa pokrywę i dzieje się to co na filmiku.Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Sprzęgło jednokierunkowe klękło. Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaratusztra22 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Dziekuje za odpowiedz z czy mogło sie tak stac ze to sprzegło spadło z jakiegos klina i da sie naprawic czy poprostu odrazu mam kupic nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 ściągnij magneto to się przekonamy :) Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaratusztra22 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) ściągnąłem magneto.zębatki sa w dobrym stanie czyli wygląda na to ze wolne koło rozrusznika nawala.sa tam 3 wałeczki i sprezynki ale chyba dosyc dobrze odbijaja.W prawa strone zebatka sie kreci na magnecie a w lewa zapiera sie i reka nie szlo obkręcic czyli wszystko ok ale własnie tak jest jak na filmiku ze tylko trzyma przez chwile a pozniej jakby rozłącza sie przy wiekszej szybkosci kreceniaCzyli wytarte wałeczki lub wyciągniete sprezynki???Jest do tego jakis zestaw naprawczy? nigdzie nie moge znalezc Edytowane 5 Stycznia 2014 przez Zaratusztra22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi