Klan Madara Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Witam wszystkich Jestem Lakiernikiem Samochodowym, poszerzam swoją działalność o renowację i lakiernictwo motocyklowe, poniżej załączam kilka fotek z mojej pracy. Tego typu usługi wykonuję w trzech opcjach cenowych:- ------------ 2 lata gwarancji - nigdy nic nie ma prawa się z tym dziać. Chyba że ktoś przeszlifuje owiewki na asfalcie :D czego nikomu nie życzę Także każdy może wybrać na co go stać. jak ktoś jest zainteresowany 668-697-108 Okolice WarszawySzczęśliwego nowego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klan Madara Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Siema wszystkim jak ktoś jest chętny to wpadajcie na szkiełkowanie bo mam wyczyszczoną kabinę po piasku i szkiełkuję kartery, bębny i jeszcze kilka elementów. Dla zainteresowanych 10% rabatu w tym tyg (robota wykonana od ręki). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klan Madara Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Etapy pracy. Użyte materiały:Korund Fertan Podkład Epoksydowy Kolejne etapy pod koniec tygodniaLelek w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klan Madara Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Nie udało mi się ogarnąć WSK-i do końca bo corolla wpadła do lakierowani. Ale za to dziś ogarnąłem szkiełkowanie. Wyszło igłaŻyczę miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekP Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Cześć. Czy dasz radę pomalować plastiki na kolor łudząco zbliżony do chromu? Chodzi mi o efekt podobny do srebrzenia próżniowego lub tzw. chromu natryskowego. Mam kilka rzeczy do takiego malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klan Madara Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Cześć. Czy dasz radę pomalować plastiki na kolor łudząco zbliżony do chromu? Chodzi mi o efekt podobny do srebrzenia próżniowego lub tzw. chromu natryskowego. Mam kilka rzeczy do takiego malowania Kolor chromu to taki jak lusterka w alfie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekV Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 panowie czym przykleić naklejkę pod lakier bezbarwny?naklejka oryginalna- odzyskana z owiewki jest bez kleju a chce ją ponownie nakleić i po lakierowaćjest jakiś klej żeby to przykleić i żeby nie odeszło podaczas lakierowania a później żeby się lakier nie zwarzył w tym miejscu...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr R1 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Witam wszystkich Jestem Lakiernikiem Samochodowym, poszerzam swoją działalność o renowację i lakiernictwo motocyklowe, poniżej załączam kilka fotek z mojej pracy. Tego typu usługi wykonuję w trzech opcjach cenowych:- ------------ 2 lata gwarancji - nigdy nic nie ma prawa się z tym dziać. Chyba że ktoś przeszlifuje owiewki na asfalcie :D czego nikomu nie życzę Także każdy może wybrać na co go stać. Czy to lakierowanie jest nadal aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi