Skocz do zawartości

Prawo jazdy 2014

KIKIWILDA
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Steryl

To, ze Ty nie potrafisz doczytac lub zrozumiec slowa pisanego to juz naprawde nie moj Problem, moze faktycznie powinienes powaznie przemyslec aktywna dzialalnosc w PIS'ie.

Rozkosmany

Uczyc przez interet, to sie conajwyzej przepisow mozna uczyc. Pojecie teoretycznego j e b a k i jest generalnie kazdemu znane. Napisalem wyraznie po polskiemu / po polska jezyka, ale jak widac powyzej - nie dochodzi.

Wszedl Komandosek stwierdzil, ze nie umie i nie ogarniam ( filmiku jak on sam jezdzi nie wstawil do dzisiaj - tez cos o tym swiadczy ) - coz bede musial z tym zyc. :icon_mrgreen: Dla mnie najsmieszniejsze w tym rozdziale tematu jest, ze nie wypowiedzial sie nikt z forumowych szkolacych kat. A.

Pozostaje co najwyzej stwierdzenie.

Polak zawsze najmundrzejszy, a szczegolnie po szkodzie.

Wypadalo by jeszcze tylko napomknac, ze wszyscy tacy mundrzy a wypadkow w PL tyle samo co w Niemczech, tyle, ze w Niemczech 3 x tyle pojazdow co w PL.

O kotwicach bardzo chetnie moge podyskutowac, tyle, ze w innym temacie.

Buziaczki dla wszystkich.

:crossy:

Edytowane przez ks-rider

Komandosek, ogladalem ale to nie to samo co jazda po winklach.

:biggrin:

No fakt, nie to samo. Komandosek sie nie wywrócił co tobie wyszło znakomicie i nie omieszkałeś o tym poinformować świata.

A twoje samouwielbienie KS juz dawno przekroczyło granice pewnej parafilii. Tak dla ułatwienia cyt:

Współczesny narcyz zachwyca się sobą, jest przekonany o swojej wyjątkowości. Wierzy, że jest niezwykły, irytuje się, gdy ktoś go krytykuje lub zwraca mu uwagę. Chce być pępkiem świata i zrobi wiele, by budzić zachwyt i zwracać na siebie uwagę. Całe jego postępowanie skoncentrowane jest wyłącznie na jednym celu – na budzeniu zachwytu otoczenia. Jest w swych dążeniach bezkompromisowy i bezduszny. W końcu liczy się tylko on.

Narcyzi potrafią być na co dzień mili, sympatyczni i otwarci. Nie dajmy się jednak zwieźć – robią to tylko po to, aby przekonać siebie i innych o swojej niezwykłości. Narcyz koncentruje się na podtrzymywaniu przekonania o swojej wyjątkowości, a do tego potrzebuje swoistej widowni – osób, którzy będą go utwierdzać w jego przekonaniu. W swojej szaleńczej pogoni za świetnością nie liczy się z innymi. Potrafi iść do celu „po trupach”. Osoby patrzące krytycznie są izolowane i odrzucane. Narcyz nie przyjmuje opinii innych osób, nie lubi i nie przyjmuje krytyki.

He, he, no tak wywrocilem sie. Generalnie to nieznam motocyklisty ktory sie nie wywrocil, gleb parkingowach mialem kilka , tyle, ze o tym nigdy nie pisalem. Ty zapewne jestes wyjatkiem i tak trzymaj.

A co do upadku to wydaje mi sie, ze mowisz o tym ponizej, zerknij na moj ostatni wpis, bo cos ci sie poteges....

http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/169803-niefart/

Ależ skąd :) Ja tam też z tej parafii co to gleby zaliczali. Nie mniej z tych co to zawsze przez coś. Piasek na drodze, krzywy asfalt, dziura, deszcz ew. za szybko jechał ktos kogo chciałem dogonić. No ale wiadomo że nie kazdy motocyklista jest uprzejmy i przez takich bywają problemy.

Błędu nigdy nie popełniłem. Nie ma takiej opcji.

No chyba że gdy dawno temu zakręt w niezbyt dobrze przemyslanej strategii popełniałem. Mianowicie na skróty, no ale to też właściwie było nie z mojej winy bo akurat stały tam gliny i mnie chciały zatrzymać. No więc ja na skróty, krzaczory pokonałem, kawałek jakiegoś pola też, ale potem był rów z wodą.

Nigdy więcej :laugh: Gliny mnie załapały, wueskę zabrały. Ale najpierw musiały ja wyciagnąc z tego rowu, niezły widok. Od dziadka wp...... (tylko nie pomyśl przypadkiem że dziadek taki praworządny, skąd. Standardowo jak na polaka przystało wpier..... dostałem za to że dałem się złapać)

No i te biedne żabki z rowu (benzyna z mixolem zrujnowała ich ekosystem)

Edytowane przez rozkosmany

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

jak wyglada przejscie z KAT. A2 na KAT. A? Musze robic wszystko od nowa czy tak jak mi sie obilo o uszy ze sama praktyka? Pozdrawiam ! :)

Teoria Ci odpada, robisz okrojoną ilość jazd. Rozporządzenie w sprawie szkolenia kandydatów na kierowców.