Paweł B Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Witam , posiadam Etz 250 w której palą się żarówki na wyższych obrotach a dokładnie przednia , chciałem zmienić stary mechaniczny regultor na elektroniczny.Zanim zakupię nowy to chciałem zapytac czy jest możliwość podpięcia regulatora od Atv 200 bashan {chiński quad} , znalazłem taki rergulatorek nowy w szafce, szukałem na google informacji ale nestety nic nie znalazłem.Regiel posiada 5 kabli -zielonyżółtyżółtyczerwonyczerwony z białym paskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł B Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 (edytowane) http://e-fotek.pl/images/10130411852463392934.jpg Zdjęcie regulatora Edytowane 19 Stycznia 2014 przez Paweł B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Nie da się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi