Neos Opublikowano 24 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2004 no tak jawke mozna naprawic najprostszym kompletem kluczy i srubokretem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżawa50 Opublikowano 24 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2004 Jawka to jest czeski sprzęt (w sumie to czechoslowacki) więc jest tam trochę motania się. Wiem bo mam jawke i mam z nią czasami takie przygody ze kurde szkoda gadać.. Najlepsze co mi sie przytrafiło to było takie coś..Pod koniec zesszłych wakacii postanowiłem zrobic remont.. Łożysk, Simmeringi, Pierścienie, Zębatki, Półksiężyc, Uszczelki itp.. Składam motorek, i co nie pali.. po pół dnia wkładam motorek do garażu, i już wiem że dopiero za niecałe 10 miechóe będę się z nim dopiero bawił.. Przyjezdrzam w te wakacje.. (moze trochę wcześniej) i co zepsuty sprzęt ożył.. Zaczoł palić. Wpierw na pych, a teraz już na kopke.. No i powiedzcie mi czy to jest kurde normalne... w ogóle z tą jawką sa takie jaja że szkoda gadać.. ale ogólnie jeździ więc nie nażekam, ale jednak jak czesi coś zrobią to kurde nie idzie się połapać o co chodzi czasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 24 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2004 heh dzawa50 ja jakos mialem Jawke i potrafilem sie na niej polapac :P prosty motorek i prosta konstrukcja :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi