Sarar Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Jakiśczas temu zrezygnowałem z jazdy po ulicy i przesiadłem się na supermoto, a teraz to latam już tylko w terenie więc zostało mi trochę gratów do sprzedania. 1. Kurtka skórzana Alpinestars GP Plus, rozmiar 50. Mało używana - przejeździłem w niej półtora sezonu. Miała dwa kontakty z ziemią przy niedużych prędkościach i jest lekko przetarta na jednym i drugim rękawie, uszkodzenia jedynie wizualne. Cena 600 PLN. Zdjęcie poglądowe LINK 2. Spodnie Alpinestars Track, rozmiar 52. Mało używane - miałem je na sobie może z 8 razy na torze, slidery nietknięte bo jeździłem supermoto. Miały jeden kontakt z ziemią i są abrdzo delikatnie przetarte. Cena 400 PLN Zdjęcie poglądowe LINK 3. Kask Shoei XR-1100 - Hadron TC-9, rozmiar M. Jeżdżony półtora sezonu, na pewno nie więcej niż 5000km. Stan perfekcyjny, pudełko i wszystko co daje producent plus oryginalna czarna szybka Shoei. Cena 1200 PLN. Zdjęcie poglądowe LINK 4. Rękawice VANUCCI COMPETIZIONE, czarne, rozmiar L. Rękawice używane niecały sezon, stan perfekcyjny. Cena 200 PLN. (zdjęcie poglądowe: LINK Jeśli będzie ktoś zainteresowany to zrobię i podeślę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi