Robert De Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 2002/2003 rok produkcji, najlepiej w bardzo dobrym stanie, zarejestrowany w Polsce. Byłoby super, gdyby jeszcze blisko Wrocławia to było :) Cena do 8-8500zł Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 No i gitara. Mam taką. tylko trochę taniej Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joinery Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 A tu masz taką z 2005 roku trochę ponad 30 tyś km za 10 tyś zł jak coś to dzwoń 886064635 ...podkarpackie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 może chcesz fazera 1000 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spes Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 2002/2003 rok produkcji, najlepiej w bardzo dobrym stanie, zarejestrowany w Polsce. Byłoby super, gdyby jeszcze blisko Wrocławia to było :) Cena do 8-8500zł RobertWitam, Czy już Yamaha znaleziona ? Bo mam do sprzedania motocykl Yamaha FZS 600 Fazer z 2000r. Motocykl w ubiegłym roku sprowadziłem z Włoch od pierwszego właściciela z przebiegiem 19870 km, Aktualny przebieg to 20020 km, motocykl jest zadbany i doposażony min w gmole firmy "Head", wymieniony akumulator na nowy, wymienione wszystkie materiały eksploatacyjne, wyregulowane gaźniki i zawory. Stan motocykla został potwierdzony przez miechaników. Motocykl ma ważne badanie techniczne do lipca 2014 i jest zarejestrowany.Motocykl sprzedaję ponieważ był dla mnie za mocny i nie odpowiadał mi po kilku jazdach (mam 57 lat), nabyłem w tym roku Hondę VT 750 S. Motocykl do obejrzenia we Wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi