Skocz do zawartości

buty nitro - gdzie?

Rekomendowane odpowiedzi

rynek na Przymorzu w niedzilę
A gdzie to jest dokładnie?Teraz po wakacjach znowu będę musiał zostawić moto i jechać do gdańska na tą pieprzoną polibudę więc może będę mógł tam podejść.A to jest cały rok czy tylko latem? :banghead: :cry:

PS.Boniek! te buty na allegro, co podałeś to sobie taniej kupisz w KLASIE w Sopocie ( www.sklepmotocyklowy.pl ) Oni sprowadzają rzeczy z katalogów Louisa i mierzyłem kiedyś u nich właśnie takie buty (kosztowały 245 zł).Nie przyglądałem się im szczegółowo i te co mierzyłem były na mnie za małe ale ogólne wrażenie - takie sobie, żadna rewelka.Ale jaka cena, takie buty.

rynek na Przymorzu w niedzilę
A gdzie to jest dokładnie?Teraz po wakacjach znowu będę musiał zostawić moto i jechać do gdańska na tą pieprzoną polibudę więc może będę mógł tam podejść.A to jest cały rok czy tylko latem? :banghead: :cry:

Jak chcesz jechać ZKM to najlepiej tramwajem z Placu Komorowskiego. Nr trmawaju 2 lub 8. parę przystanków. Rynek jest przy skrzyżowaniu Jagillońskiej i Rzeczypospolitej. Wysiadasz na przeci rynku, nie możesz tego przeoczyć. Rynek jest prze okrągły rok co niedzilę z ciuchami. Byłem dzisiaj ale akurat nic ciekawego nie było, zalezy jak trafisz. Mnie się udało kupić nowa kurtę a buty widziałem zadżebiste za 300 zł ale za duże dla nie bo rozmiar jakis 46.

pozdro

• 2 tygodnie później...

A ja kupilem w zeszlym tygodniu buty nitro MB 20 w Poznaniu w Motocyklonie(podobno oficjalny importer).Wygladaja spoko,sa wygodne, i jak na razie nie narzekam.Poniewaz kosztuja praktycznie polowe ceny porzadnych butow,to w sumie za duzo nie mozna wymagac.A z czasem sie zobaczy ile sa warte.Pozdro