archangle Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Witam, niedawno kupiłem dt 125 z 97 roku. Nie odpalała, podobno ktoś się na niej wywrócił i przestała odpalać, koleś rozebrał zawór wydechowy. Kompresja jest całkiem spora, paliwo dochodzi, iskra jest wspaniała.Zdjąłem plastiki i bak, jeden kabel od zaworu jest zerwany, więc możliwe że gość mówił prawdę.Od zaworu mam tylko dekielek, tą czarną część, która ciągnie linki koleś mi nie dał.Proszę o wasze porady, dodam że dałem kilka kropelek mieszanki na tłok, mimo tego że jest iskra nawet nie przekręcił.Pozdrawiam, licze na waszą pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 http://yamahadt.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi