kuszu Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Sprzedaje moją FJR1300.Album ze zdjęciami: https://www.dropbox.com/sh/ec2h1nhepaplbzy/rQr4BcE5aIPrzebieg ok 95000km. (rośnie)Motocykl jest w stanie BDB, garażowany, regularnie serwisowany w serwisie u "Adama" na Ordona 2a w Warszawie.Wszystkie serwisy wykonywane na czas i pełnym zakresie, dzięki temu, nigdy nic mi się nie popsuło!Sprzedaję, bo chciałbym kupić coś offroadowego. Chętnie rozważę zamianę na np: KTM ADV, F800GS, G1200GS, SuperTenere, lub inny, oczywiście za moją dopłatą.FJRki używałem do podróży po Europie.Wyposażenie:· ABS· 2 kluczyki· komplet papierów· turystyczna elektryczna szyba (z blokadą cofania)Wyposażenie ponad standard:· 3 fabryczne kufry w kolorze nadwozia obsługiwane jednym kluczykiem,· 3 gniazda zapalniczki (1 w schowku, 2 pod kanapą)· kulka Ram Mount przyspawana do nakrętki główki ramy umożliwiająca zamontowanie nawigacji lub kamery· kabel do ładowania akumulatora bez demontażu plastików· kabel/konektor do podłączenia dodatkowego światła stopu w kufrze centralnym· crashpady niemieckiej firmy GSG· stożkowe łożyska główki ramy· filtr powietrza K&N, który razem z możliwością regulacji składu mieszanki z panela daje możliwość dostrojenia charakterystyki silnika pod własne preferencje· akcesoryjne wydechy Yamahy dające piękny, basowy i chrapliwy ale nie za głośny dźwięk silnika· podgrzewane manetki Saito· „stroboskopy” ledowe, efekt działania możesz obejrzeć tu: · gwizdek odstraszający zwierzęta na drodze· SZYBA TURYSTYCZNA MRA VARIO TOURING - z dodatkową regulacją wysokości szyby.Krótko mówiąc motocykl jest w 110% przygotowany do profesjonalnej, dalekiej turystyki co nie zmienia faktu, że po zdjęciu kufrów i oprzyrządowania świetnie jeździ się nim po mieście!Motocykl kupiony od pewnego poprzedniego właściciela z przebiegiem 49000. Przejechałem drugie tyle bez jednej ryski.Posiadam pełną dokumentację zdjęcjową z podróży tym motocyklem, każde tankowanie jest zarejestrowane wraz z lokalizacją stacji benzynowej.Sprzęt jest świeżo po "dużym" serwisie. Wymienione zostały wszystkie możliwe płyny i mat. exploatacyjne,zrobiony przegląd łańcucha rozrządu (nie wymanana regulacja),wyregulowane zawory.Aha najważniejsze. Właśnie wymieniłem przednie tarcze na nowe, dosłownie miesiąc temu. Koszt 1500zł.Ma założone opony Michelin Pilot Road 3.W razie czego kupującego mogę skontaktować z poprzednim właścicielem - on potwierdzi pochodzenie i stan motocykla.Mam też kopię aukcji wystawionej przez poprzedniego sprzedającego.Sprzęt przez cały okres mojego użytkowania był ubezpieczony OC/AC. Ubezpieczenie nie było "użyte"Sam, kupując motocykl zapłaciłem za pełną ekspertyzę w autoryzowanym serwisie, na co oczywiście sam też się zgadzam.Motocykl jest do obejrzenia w Warszawie na mokotowie po uprzednim umówieniu się telefonicznie lub mailowo.Jazda "testowa" tylko po wpłaceniu kaucji w wysokości 100% ceny ostatecznej.Przewiduję możliwość sprawdzenia motocykla w dowolnym serwisie oddalonym od Warszawy nie dalej niż 30 km.Przewiduję możliwość demontażu plastików w celu weryfikacji stanu motocykla – na koszt i ryzyko demontującego plastiki.W razie potrzeby mogę skontaktować się z poprzednim właścicielem, w celu potwierdzenia wcześniejszego stanu motocykla.Kontakt do mnie przez email lub tel: szcześć dziewięc dwa trzy dwa siedem siedem siedem sześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 sam gwizdek za ile sprzedaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Może podaj cene.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuszu Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 O proszę wszystko podałem oprócz ceny.15500pln brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi