Marek Skwarek Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Hej, dolałem wczoraj płyn hamulcowy do hondy rebel 125. Jak Motocykl stoi na stopce to w wizjerku zbiorniczka widać, że jest na ful. Jak go stawiam do pionu to jest ledwo nad kreską minimum. Zalałem w pozycji pionowej zbiornik i prawie co się nie wylało. Trochę nie wiem o co chodzi, może się coś zapowietrzyło, no ale huamuje i jest niby ok. Pierwszy raz to robiłem, już na koniec pierwszego sezonu. Jakieś pomysly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekV Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 przecież masz tam pozycje min i max ma byc pomiedzy nimi w pozycji poziomej motocyklapozniej wkladasz gumke z korkiem i przykrecasz dekielekma być nie wiecej niż maxnie ma tam zadnej filozofi wiec powinieneś sobie poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi