parzych Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Witam, mam parę małych problemów. 1. Kosz sprzęgłowy nie pasuje mi na wał (rotax 123) wynika że kosz jest od 122. Gdyż wał ma 18 zębów a kosz 13 i nie pasują. Jeżeli ktoś coś o tym wie to bym był wdzięczny. 2. Ile dokładnie powinno być kół zębatych od strony kosza sprzęgłowego. Umieszczam foto silnika z internetu i na jednym nie ma dwóch kół i pytanie czy powinny być ? mianowicie ta na wałku od biegów i powyżej. 3.Luz na tylnej zębatce, wiem że w środku są te gumy antywstrząsowe ale nie wiem czy zębatka powinna latać góra dół ( przy położeniu koła na ziemi). (Posiadam filmik tylko nie mogę go wstawić na forum.) Z góry wielkie Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofer Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Ten silnik u góry ma te dwa koła zebate wiecej bo jest palony na kopke,a ten na dole na rozrusznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi