palec Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 przegladajac oferty sprzedazy motorkow zobaczylem takie oto motorki: tzr 125 i 50. chcialem zobaczyc jak ta maszynka wyglada i jakie ma osagi. wszedlem na bikez.com, a tu co....nie ma :eek2: jest tylko 50 i 250. o co w tym chodzi? czy w naszym kraju 250 niebyla dostepna? jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palec Opublikowano 19 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 aha jeszcze jedno. jesli cos takiego jak tzr 250 jest w naszym kraju to ile toto moze kosztowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 w naszym kraju z tego co wiem możesz kupić tylko 50ccm 125 to głównie włochy... a 250 japonia, australia, UK w polsce 250 jest jak na lekarstwo(prawie nie ma..)... w tej klasie proponował bym Suzuki RGV 250 tego jest trochę... a co do ceny TZR 250 to widziałem kiedyś taką w dizmarze z 89r za 3000zł z tym że nie paliła na jeden cyl... pozdro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palec Opublikowano 19 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 szkoda. ale to rgv jest fajne i zaczyna mi sie podobac. dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 TZR 250 jest motocyklem egzotycznym w naszym kraju wiec raczej bym sobie odpuscil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 rgv mozna wyczaic za ok 5 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radek46 Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 Można, http://www.motoallegro.pl/show_item.php?item=28392310 Rgv to fajny sprzęcik i nieżle pomyka... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruffneck Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 jesli jestesmy juz przy rgv250 moze ktos cos skrobnie wiecej o tym sprzecie?? jak z czesciami itp..itd..bo z tego co wiem to z deczka egzotyk u nas..:| pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radek46 Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 ok 56 km, od 0-100 w jakies 4.5-5 sek. 2 tarcze z przodu zaciski tokico, vmax ok 210km/h, przedni zawias upside-down spalanie- przy normalnej jezdzie- ok 7-9 a przy ostrzejszej jezdzie potrafi wziac nawet 10- 12... takze ciagnie troche... silnik ten sam co w RS 250.A z częściami- nie wiem dokładnie ale wszyscy wiemy ze 250tki to u nas dosc egzotyczna poj. ale mozna znalezc... tylko trzeba dobrze poszukac :mrgreen: na pewno latwiej niz do np. nsr250 albo cbr250 czy jeszcze jakiegos egzotyka... ogólnie fajny motorek. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi