cr 125 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 jaka zębatka tył metalowa aluminiowa czy duraluminiowajak wyczyścić gaźnik można jakiś schemat budowy co to jest gdzy motor stoi na luzie i sie daje gaz do końca i nie w chodzi tylko przerywa zawor sie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endzi25 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 (edytowane) zębatka według mnie wedle uznania i zasobności portfela. chyba nic prostrzego nie ma, odkręcasz spodni "dekiel" przemywasz benzyną może być zwykła lub ekstrakcyjna wykręcasz dysze przedmuchujesz itp składasz wszystko. Ja tak robiłem w swojej CR'ce i wszystko gra. Schemat znajdziesz w serwisówce. co do tego ostatniego, zawór napewno otwiera sie do końca ?ew. źle wyregulowany gaźnik, lub właśnie jakiś paproch zapchał którąś dysze w gaźniku. Edytowane 16 Października 2013 przez endzi25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi