marcinktm Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Witajcie mam problem z sx otóz problem jako pierwszy był taki , że nie wkręcał się na wys obróty(spadek mocy bardzo duży ) ale problem wyjaśniony mechanik wymienił zawór wydechowy i jest lepiej wkręca się na wys obroty , ale nie idzie tak jak przedtemciężko zerwa , przedtem leciutko i z tłu piach się sypał teraz tak nie jestwymieniłem linkę niestety mój bład nie orginalna tylko zamiennik i jezdził na sprzęgle i sie tarcza przykąpciła i teraz się ślizga sprzęgła (moto wyje )Moje pytanie co to może byc za problemWymiana n tarcz na nowki pomoze bedzie ta poprzednia 100% mocdodam tyle że tok w db stanie Proszę was o nie dodawanie takich odp ze już wiele razy zadawałem itpa i jeszcze jak można zwiększyć moc da się jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 (edytowane) Jeżeli masz KTM GS 125 tak jak w opisie z lat 93-97 to bardzo współczuję. Sprzęgło do tego modelu nie występuję w zamienniku a koszt oryginalnych tarcz i przekładek to 1300zł i trzeba czekać na części baaaardzo długo o ile w ogóle je dostaniesz. Generalnie poza tłokiem i korbą do tego modelu kompletnie nic nie da się kupić. Przerabiałem temat tego egzemplarza 7 lat temu...Daj zdjęcie motoru jak możesz.tak wyglądał mój. Jeżeli chodzi o moc to gdyby chodził tak jak trzeba to na pewno by Ci jej nie brakowało. Co najwyżej momentu obrotowego w dolnym zakresie obrotów Edytowane 12 Października 2013 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi