inz Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Witam, do sprzedania mam ochraniacz pleców (żółw) renomowanej firmy FORCEFIELD której chyba nie trzeba przedstawiać :grin: .Stan okreslam na bardzo dobry, prawie nie widac ze byl uzywany :ok:oddam za polowe ceny 199 :omg:kontakt 501373698 badz [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 foto niedostępne. popraw zdjęcia jak się da :) i rozjaśnij mi 199zł to jest ta połowa czy połowa z 199zl to jest cena jaka Ciebie interesuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inz Opublikowano 29 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Cena jaka mnie interesuje to 199 co jest polowa wartosci sklepowej zdjecia tutaj -> https://www.dropbox.com/sh/9ua8m0rrgj76v7e/fFnzZ45sa7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inz Opublikowano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 (edytowane) nowa cena 159 Edytowane 7 Października 2013 przez inz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi