Leniorek500 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Witam. Otoz moj problem brzmi tak: kupilem niedawno kawasaki zx6r bez licznika ani owiewek. Teraz chce go skompletowac zaczynajac od licznika, tyle ze nie moge znalesc wejscia w silniku na tą linke od predkosciomierza czy ktos moze juz to robil i by mi jakos wytlumaczyl gdzie to znalesc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofer Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Bo może powinienes szukac przy przednim kole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leniorek500 Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 chcialbym by to bylo takie proste ale przy kole nie ma zadnego takiego wejscia na ta linke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nietoperz Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Przy przednim kole jest taki mechanizm i tam wchodzi linka. Jak nie było licznika to może ktoś to calkiem ściągnął. ta linka nie wchodzi do silnika. Podaj swojego maila to wyśle Ci zdjęcie koła jak to u mnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leniorek500 Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 [email protected] z gory dzieki. Byc moze jest tak jak mowisz ale przynajmniej bede wiedzial jak to wyglada juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nietoperz Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Wysłalem zdjęcia. mam nadzieje, że pomogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leniorek500 Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Rzeczywiscie mam takie wejscie tyle ze to bylo zaslepione jakims plastikiem dlatego nie dojrzalem tego. Dzieki wielkie za pomoc bo tak to bym szukal az do usranej smierci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nietoperz Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Nie ma sprawy. polecam się na przyszłość. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi