Misiek123 Opublikowano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 w, którym dokładnie miejscu ? masz na myśli tą kopalnie piachu za ogródkami działkowymi ? czy ten lasek obok, ??obwodnicę robią też obok mnie ale tam za bardzo nie ma gdzie latać, zaraz Cię pogonią kijami :) ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieg31 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 witajcie, przypadkiem natknąłem się na temat. Lata nas sporo, wierzbica, koniówka, elektrociepłownia, krychnowice, obwodnica południa, podjazdy w lesie za stawam, tor pionki i inne wypady praktycznie co pare dni/ tydzień. Mam stworzoną grupę ludzi co lataja w okolicach: https://www.facebook.com/groups/287844381318782/ dzwońcie jak cos ja zawsze chętny na wyjazd, jestem spod koniówki: 666 112 342 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek123 Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 nio, super, czyli cuś tego będzie bo już miałem zabrać swój motór i wracać do lublina :) he he żartuję oczywiście fakt, mało osób lata na crosach albo gdzieś się ukrywają, warto chyba stworzyć grupę i śmigać wspólnie :) to w końcu też motocykliści :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieg31 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 także zapraszam do grupy, trzeba coś pogazować bo niedługo śniegi, chociaż opony z kolcami są :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Latalismy w poniedziałek na koniówce. dawno na forum nie byłem więc nie pisałem. jak będzcie gdzieś się łapać to piszcie na forum albo sms 608 067 659. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieg31 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 zapraszam do grupy: https://www.facebook.com/groups/287844381318782/ tutaj wszyscy możemy się dogadywać :) jutro po 16-17 powinienem być na koniówce jak nie będzie lało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Tylko zaakceptujcie zaproszenie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek123 Opublikowano 1 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 spoko, mi teraz jakaś konfernecja wypadła ale sobota za tydzień muszę !! już będzie ciepłi tj 12 października, dzwońcie jak będzie latanie 509 891 609zajebiście :) już nie będę sam pchał moto :)Mam trochę nowych informacji na temat toru w cerekwi na wapiennej :) Ryszard, chciałby żebyśmy mu pomogli w naprawie toru, podobno nawiózł 300 wywrotek ziemi żeby go podnieść ale woda dalej stoi,,,,potrzebuje naszej pomocy fizycznej i ewentualnie kogoś ze spychem żeby tą ziemię na kopach rozsunąć...jak macie ochotę :) stworzyć z naszą pomocą nasz wspólny tor to ...można coś pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek123 Opublikowano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 I to mi sie podoba, teraz jest z kim polatać, odzywają się do mnie tacy sami amatorzy, którzy chcą polatać a doświadczenia brak :) w naszym gronie jest ono nie potrzebne :)wystarczy motocykl, ubiór dla bezpieczenstwa, dużo chęci do jazdy i nie bycie "bucem"coś trza w końcu robić :) najgorszy problem z transportem ale jakoś się ten temat przegryzie..także w razie cuś pytajcie piszcie, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Muszka- fajne białe lakierki :laugh: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 (edytowane) Tak wygląda moja ulica :) Edytowane 7 Listopada 2013 przez pancur Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Ładnie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm74 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Surfować można za quadem. Cytuj Lepiej mieć tarcie w punkcie podparcia, niż parcie w punkcie podtarcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Co tam przemywa łańcuch :icon_question: :lalag: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusy019 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Siema kiedy będziecie latać w okolicy Kosowa i Pruszakowa? Z chęcia bym z wami posmigal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi